Prisvärda hotell

Rica Hotell

Det kan kännas omöjligt att hitta billiga och bra hotell i Stockholm. Men det finns faktiskt bra och hotell till hyfsat bra priser. Rica Hotell som ligger i centrala Stockholm är ett exempel på ett sådant hotell. Hotellet ligger på kungsgatan och i ett kulturellt område.  Museet ligger bara 600 meter bort från hotellet. Hotellet är i grunden ett gammalt magasinhus från 1876. Receptionen har öppet dygnet runt och de erbjuder fri frukost varje morgon. Hotellet består av 270 rum på fem våningar och priset ligger på 456 kr per natt.

Ibis Kista Hotell

Ibis Kista Hotell är ett annat prisvärt hotell som ligger ute i Kista. Hotellet är ett tre stjärnigt hotell och är placerat 12 km norr om Stockholm. Hotellet har restaurang och bar, tillgång till Internet och dessutom fri parkering. Priset ligger på 500 kr men just nu erbjuder hotellet ett specialpris på 938 kr för två vuxna och barn under 12 år.

Mornington hotell

Mornington hotell i Bromma är hotellet som man får mycket för pengarna. Det är ett nyrenoverat hotell med restaurang och bar, klättervägg, penthousebastu. Det finns goda förbindelser till både tunnelbana och buss. Även Mornington hotell har ett specialerbjudande just nu där man kan bo tre nätter i dubbelrum för 469 kr per person och natt. Barn upp till 12 är gratis.

First Hotell Royal Star

First Hotell Royal Star är ett hotell som ligger 10 minuter från city. Det nyrenoverade hotellet har bra planlösningar på sina rum då de är rymliga. Hotellet ligger nära Stockholsmässan i Älvsjö. Detta hotell passar bra för familjer med barn då man kan bo upp till fyra personer i ett rum. Hotellet har även solarium och gym att erbjuda. Med pendeltåget tar du dig till Stockholms city på bara 9 minuter.