Centralt

I den centrala delen av Stockholm kryllar det massor av hotell. De är dock lite dyrare på grund av deras centrala läge.

Fem av fem stjärnhotell

Precis utanför centralstationen i Stockholm ligger Radisson Blu Royal Viking Hotell. Det är ett fem stjärnigt hotell med 459 rum och sviter och alla rum har luftkonditionering. På detta hotell kan du avnjuta ett bubbelbad i hotellets träningscenter, äta god mat i fiskrestaurangen eller ta en drink inne på Skybar.

Vid Slussen

Ett annat fem stjärnigt hotell är Hilton som ligger på Slussen i Södermalm i Stockholm. Du kan komma till Gamla stan på bara två minuters promenad. I närheten kan du hitta restauranger, barer och en relaxavdelning. Hotellet har 289 rum och många av dem har en utsikt över Riddarfjärden. Hotellet erbjuder även bastu, gym och en skönhetsklinik. Du har Kungliga slottet, Skansen, Djurgården nära hotellet. Du kommer till centralen på bara fem minuter.

Vid Gamla Stan

På Gamla Stan ligger First Hotel Reisen som är ett 5-stjärnigt hotell och är känd för sin unika miljö. Hotellet har 144 rum och vissa av dem har egen bastu, jacuzzi eller balkong.
På Nybrokajen med utsikt över vattnet hittar du Radisson SAS Strand Hotel och är ett femstjärnigt klassiskt hotell. Kungliga dramaten och strandvägen ligger alldeles mittemot.
Hotellet har 152 rum och sviter, restaurang, gym, bastu och det viktigaste är servicen som man ska förvänta sig av ett modern lyxigt hotell. Du har gångavstånd till nästan centrums alla sevärdheter.

Elite Hotellen som är en stor hotellkedja har femstjärniga hotell lite överallt i Sverige. I enbart Stockholm finns fem stycken. I centrala Stockholm, nära Stureplan finns Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet erbjuder personlig atmosfär och sätter kunden i främsta rummet. Hotellet satsar mycket på den personliga servicen.